De Haan Westerhoff

De Haan Westerhoff levert zonwering, rolluiken en kozijnen én zorgt voor de juiste werking. Dat gebeurt vanuit meerdere vestigingen in Nederland. 

Over ons bedrijf

De Haan Westerhoff is in 2001 ontstaan uit een fusie tussen het Friese De Haan Zonwering en het Groningse Westerhoff Zonwering. Dat ‘één en één twee is’ bleek voor DHW al snel. De Haan Westerhoff groeide al snel uit tot één van de meest vooraanstaande bedrijven op de nationale markt van zonwering en rolluiken. Zowel consumenten als een projectmatige klant is bij De Haan Westerhoff aan het juiste adres. Inmiddels hebben we meer dan 50 jaar ervaring opgedaan, hierdoor is geen enkele klus te moeilijk.

Service

De serviceafdeling is momenteel de snelst groeiende tak binnen het bedrijf. De serviceafdeling is een zelfstandig werkende tak binnen het bedrijf en heeft ten opzichte van haar concurrenten unieke eigenschappen. Storingen worden binnen drie werkdagen opgelost en spoedstoringen zelfs nog dezelfde dag.

Showrooms

Voor persoonlijk contact beschikt De Haan Westerhoff over vestigingen in Drachten, Groningen, Gorinchem en Veldhoven. Laatst genoemde beschikt niet over een showroom maar wordt gebruikt als werkplaats en afleveradres om onze landelijke dekking te waarborgen.

 

 

 

 

.