Bestekeukendeal.nl

Beste Keukendeal: bespaar tot 30% kosten!

Anthonie Wijnen is gepokt en gemazeld in de keukenbranche. Bij diverse bedrijven heeft hij als monteur, verkoopadviseur en vestigingsmanager een schat aan ervaring opgedaan. In 2013 besloot de Kollumer als zelfstandig ondernemer op eigen benen verder te gaan. De naam van zijn nieuwe bedrijf Beste Keukendeal wekt hoge verwachtingen die hij door een speciale manier van werken zeker kan waarmaken. Omdat Wijnen niet over een eigen winkel/showroom of duur kantoor beschikt, blijven de overheadkosten van zijn bedrijf tot een minimum beperkt. Hiermee bespaart u bij Beste Keukendeal tot 30% op uw nieuwe keuken en onderscheidt dit keukenbedrijf zich in een sterk concurrerende markt.

Voor een nieuwe keuken hoeft u voortaan niet meer ‘tig’ winkels af te struinen en bij de laatste concluderen dat u nog geen beslissing heeft genomen. Anthonie Wijnen komt graag bij uw thuis met zijn mobiele showroom die bestaat uit diverse frontjes, grepen en werkbladen. Met een ouderwetse potlood en liniaal gaat hij uw wensen op papier schetsen. Groot voordeel van deze werkwijze is dat hij ter plekke de situatie kan beoordelen, problemen in kaart brengt en daar zijn adviezen op kan afstemmen. Belangrijk hierbij is de grootte van de beschikbare ruimte in verband met de opstelling van de nieuwe keuken. Maar ook kleuradviezen en praktische tips kunnen heel waardevol zijn als Anthonie Wijnen bij u aan de keukentafel zit. Het komt nog dagelijks voor dat bijvoorbeeld een kookplaat te dicht in de buurt van een vensterbank is geplaatst waardoor de klant hier niet optimaal gebruik van kan maken.

Na de ontwerpfase vertaalt Anthonie Wijnen uw wensen in een 3D-ontwerp. Hiermee krijgt u een fotorealistisch beeld van uw droomkeuken. Per e-mail vraagt hij dan om een reactie en wordt er vervolgens een tweede afspraak gemaakt. Pas als alles naar wens is, wordt de nieuwe keuken besteld. Beste Keukendeal doet voornamelijk zaken met de Duitse keukenfabrikant Brigitte en voor de inbouwapparatuur met de bekende merken Bauknecht en Whirlpool. Beste Keukendeal verkoopt keukens voor internetprijzen maar biedt ook nog eens uitstekende service en garanties. Bovendien is de nazorg prima geregeld, waarbij alles draait om transparantie en het ontzorgen van de klant.

Maar Beste Keukendeal verkoopt niet alleen nieuwe keukens. Dit jonge ambitieuze Kollumer bedrijf renoveert ook bestaande keukens. Dit geldt voor particulieren maar zeker ook voor zakelijke klanten. Voor een woningbouwcorporatie in de provincie Drenthe voerde Anthonie Wijnen gemiddeld 70 keukenrenovaties per jaar uit. Met een vaste groep ZZP-ers worden de keukens op vakbekwame wijze geplaatst of gerenoveerd. Op de vijf sterren waarmee klanten Beste Keukendeal waarderen op Facebook is Anthonie Wijnen terecht trots.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van een keuken ontvangen, vul dan het interesseformulier in op de website: www.bestekeukendeal.nl/contact. Binnen één werkdag neemt Anthonie Wijnen contact met u op. Op deze website staat nog veel meer informatie. Beste Keukendeal is ook te bereiken via info@bestekeukendeal.nl of 085-7325772.